Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Gepubliceerd op 6 maart 2017
Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Lyaemer Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u hierover tevreden bent. Daarom doen wij jaarlijks mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!  

Uw mening telt!
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van Lyaemer Wonen? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn. Niet iedereen wordt benaderd. Het onderzoeksbureau neemt een steekproef uit alle adressen.

Waarom dit onderzoek?
Woningcorporaties vergelijken hun prestaties met elkaar. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP marketing consultancy. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, is opdrachtgever voor dit onderzoek.